Köpek Oteli Bakırköy İstanbul

İstanbul’un en eski ve köklü semtlerinden biri olan Bakırköy, merkezde yer alan semtlerin başında gelir. Merkezi konumda olduğundan ulaşım çok kolay bir şekilde sağlanır. Pek çok alanda gelişimi ile bilinen Bakırköy semti köpek otelleri açısından da gelişmişliği ile biliniyor. Bunun yanı sıra sokak köpeklerine bakım ve ilgi açısından da hassas bir semttir. Duyarlı ve hayvan sever kesimin yaşadığı Bakırköy’de çok fazla kişi de köpek sahibidir. Bu nedenle köpek oteline ihtiyaç duyulan zamanda ulaşım sıkıntı olmadan acil durumlarda köpeklerini bırakabilecekler Köpek oteli Bakırköy Istanbul Kurumu hizmetine devam ediyor. Semtte yaşayan bireyler kadar köpek bakımı konusunda hassa davranan otel, güvenilirliği ile de pek çok kişi tarafından gönül rahatlığı ile tercih ediliyor.

Köpek Otellerinde Verilen Hizmetler

Köpek Oteli Bakırköy Istanbul

Köpek otelleri konforlu ve normal dizayn odalardan farklı bir şekilde tasarlanıyor. Özel odaları yerden ısıtmalı ve klimalı olarak ayarlanıyor. Yüksek kalite ses ve ısı yalıtımları ile odaların korunumu sağlanıyor. Köpeklerin yatacakları alan da güneş ışınlarına kaşı koruyacak şekilde tasarlanıyor. Her köpek müşterinin bireysel olarak dinlenip uyuyabileceği odalar köpeklerin konforu düşünülerek üst düzeyde oluşturuluyor. Köpeklere gösterilen pek çok üst düzey imkan sayesinde köpek sahipleri de gönül rahatlığı ile köpeklerini emanet edebiliyor. Sağlık konusunda uzman veterinerler sayesinde derhal muayene ediliyor. Köpeklerin giriş işlemleri yapılırken, köpek hakkında tüm detaylar ve özel durumlar belirleniyor.

Bunun sonucunda özel beslenme düzeni veya kullandığı ilaç veya vitaminler varsa bu doğrultuda köpeğe özel beslenme düzeni oluşturuluyor. Beslenme dışında köpeklerin bir arada toplanarak sosyalleşerek oynayabilecekleri ortak, açık hava alanları bulunuyor. Aynı cins köpeklerin burada eğlenceli vakit geçirerek oyun oynamaları için ekipmanlar sağlanıyor. Günde 1-2 defa günlük egzersizleri yapılıyor. Oda temizliklerine ayrıca özen gösteriliyor ve her gün odaları ve yattıkları yerler temizleniyor. Köpeğin otele girişinden itibaren sık sık sağlık kontrolleri yapılıyor ve aşıları takip ediliyor.

Otellerde bulunan köpek eğitmenleri eşliğinde genel eğitimler verilerek köpeklerin kısa sürede sahipleri ile daha verimli anlaşmaları konusunda yardımcı olunuyor. Birçok köpek otelinde de sokak köpekleri için belli bir kontenjan belirleniyor. Veterinerler tarafından sağlık kontrolleri yapılıyor ve köpek otelinde barınmaları sağlanıyor. İsteyen köpek severler için de buralardan köpek sahiplenme işlemleri yapılabiliyor. Bu gibi pek çok hizmetler kapsamında çalışan personeller, köpek seven ve eğlenceli kişiler arasından tercih ediliyor.

Köpek Oteli Bakırköy İstanbul

Köpek sahiplerinin köpeğini bırakacakları ve bakım konusunda hassas davranacak birilerini aradığında güvenebilecekleri en iyi yerlerden biri de Bakırköy köpek otelidir. Gün içinde köpekleri besleme, gezdirme ve eğlenceli aktiviteler ile oyunlar oynama hizmetleri ile iyi vakit geçirmeleri için özenli davranılıyor. Kaldıkları süre içinde köpekler veterinerler tarafından hep gözetim altında olur ve sağlık kontrolleri yapılır.

Köpek sahiplerinin, köpeklerinin sağlığı konusunda içlerinin rahat olması için güvence verilir. Köpekler kaldıkları süreçte sağlıklarının yanı sıra bakımları konusunda da çalışan personeller tarafından özenli davranılır. Köpek otelinde her türlü farklı ırktaki köpek için alanlar mevcuttur. Böylece köpeklerin en iyi şekilde ve özel olarak bakımları sağlanır. Köpeklerin girişi sırasında köpek sahipleri tarafından aşı karneleri de istenir. Böylece tüm köpeklerin aşılarının takibi yapılır, aksatılmaz. Sağlık konusunda en çok dikkat edilmesi gereken hususlardan biri de mama seçimidir.

Köpek oteli Bakırköy İstanbul kurumunda mama konusunda en kaliteli seçimler yapılır. Köpeklerin alışkın olduğu mamalar veya özen beslenme şekli varsa bu düzen köpek otelinde de sağlanır. Özel bir mama kullanıyorsa köpek oteli tarafından karşılanana kadar köpek sahibinin bir süre yetecek kadar mamasını getirmesi istenir. Temizlik konusunda da köpeklerin belli aralıklarla tüy bakımı yapılmalı ve yıkanmalıdır. Bu süre aralıkları köpek sahipleri tarafından belirlenebilir.

Aynı zamanda köpeklerin köpek oteli içinde özgürce oyun oynama alanlarının yanı sıra gezme ihtiyaçları da söz konusudur. Bunun için günde iki kere köpekler, çalışan personeller eşliğinde gezdirilmeye çıkarılır. Köpeğin alıştığı gezme saati varsa köpek sahibinin bu saati bildirmesi istenir. Köpeklerin kaldığı süreçte konforlu yaşamaları sağlanarak köpek sahiplerinin de uzakta içlerinin huzurlu olması için çabalanır.

etiketlerETİKETLER
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Köpek Oteli Bakırköy İstanbul