Mutlu Köpek Oteli

Mutlu Köpek Oteli köpeklerinizin daha konforlu bir alanda gerekli görülen tatil olanaklarını değerlendirmeleri yönünde az sayıda köpeği misafir etmektedir. Kalabalık bir ortamda yaşanılacak olan ilgi ve alaka eksikliğini ortadan kaldırmak amacıyla bu konuda itinalı bir prensip altında çalışma sergilemektedir. Evinizde köpeğinize sunduğunuz konforun üstünde bir konforu sunabilmek adına köpeklerinizde geniş imkânlar sunmaktadır.

Mutlu Köpek Oteli

Köpeğinizin genel ve özel ihtiyaçlarını eğitimli köpek bakım sertifikası almış kişilerle çalışma sağladıklarından dolayı hiçbir şekilde bıraktığınız köpeğinizin bakımıyla ilgili endişe yaşama riskinizi ortadan kaldırarak var olması gereken önemli güven unsurunu sizlere ve köpeklerinize sunmaktadır. Geniş alanlar dahilinde imkanlar oluşturulması nedeniyle köpeğinizin sahip olduğu konforlu alanlarda arkadaş edindiği köpekleri ağırlaması imkanı da sunulabilinmektedir. Böylece köpekler için gerekli olan sosyalleşme özelliğini rahat ortamda baskıdan uzak eğlence şeklinde edinilmesi sağlanılmaktadır. Köpekleriniz rahat konaklama ihyacının giderilmesinin yanı sıra sağlıklı bir şekilde kreş ortamında bulunmasını istediğiniz köpekleriniz için geniş alanlarında yer vererek gününün kaliteli ve eğlenceli şekilde geçmesini sağlanılmaktadır.

Mutlu Köpek Oteli

Mutlu Köpek Oteli Fiyatları

Mutlu Köpek Oteli köpeklerinizin mevsimsel olarak yaşanılan değişkenliklerden kötü anlamda etkilenme olasılığının önüne geçerek yazın serinlemeleri adına sağlanılan konforlu yüzme havuzlarında eğlenceli şekilde bunaltıcı sıcaklardan korunurken kışın soğuktan etkilenmemeleri adına köpeğinizin taşıdığı ırka ve özelliklerine göre farklı odalar sunulmaktadır. Her şeyi köpeklerin rahatlığı üzerine tasarlanmış olmasın nedeniyle yemek yeme ve dinlenme odalarında iç mekân konumu olarak köpeklerin birbirlerini görmeleri engellenecek nitelikte hazırlanmıştır. Bunun yanında her odaya ait özel iyon pompalı özel klimalar ile daha konforlu bir alanda vakit geçirmeleri sağlanırken beraberinde dinlenme odalarında daha rahat bir uyku modunu elde edebilmeleri açısından klasik müzik dinleme olanağı sunulmaktadır. Köpekleri için sunulan bu hizmetler 24 saat boyunca kesintisiz bir şekilde devam sağlayacak nitelikte hizmet sunmaktadır. Siz köpek sahiplerinizin köpeğiniz bıraktığınız ortamda neler yaptığına ya da nasıl bir hizmet sunulduğuna güven sunmak adına otelin tamamında kameraların oluşumu söz konusudur.

Köpek Bakımı

Mutlu Köpek Oteli köpeklerin en çok ihtiyacı olan oyun alanları güven içerisinde geniş bir alanda sunmaktadır. İkiye ayrılmış bir şekilde oluşum sağlayan 6 dönümlük konum etrafı tellerle çevrili bir durumdadır. Irkların taşıdıkları görsel ve içsel özellikler dikkate alınarak bu bölümlerle bütünleştirilerek sorunsuz bir eğlence alanında eğlenmeleri sağlanılmaktadır. Aynı zamanda değişen hava şartları dikkate alınarak kapalı içme kanlarda da oyun alanını geniş bir şekilde elde edebilmeleri için ısıtmalı oyun alanları zemini doğal çim ile oluşturulmuş durumdadır. Sunulan mini odalar ile köpekleriniz tatillilerini keyif ve huzur içerisinde tamamlamaktadırlar. Köpeklerin konforu tam anlamıyla yaşamaları ön planda tutulması nedeniyle kullanılan sular arıtılmış şeklinde sunulmaktadır. Köpeklerin bu imkânlar dışında yararlanabilecekleri bir diğer kusursuz hizmette kendilerine sunulan özel servis imkânlarının oluşturulmuş olmasıdır. Otel kesintisiz bir hizmet gerçekleştirdiğinden dolayı köpeklerin hiç bir zaman için yalnız bırakılmamaktadır.

Mutlu Köpek Oteli Hizmetleri

Mutlu Köpek Oteli sunduğu hizmet alanlarını genişleterek köpeğiniz için vermek istediğiniz doğum günü parti imkânlarını da sizlere sunar. Ayrıca köpeğinizin tatil sürecinde elinizde olmasını istediğiniz özel kareleri fotoğraf çekimi gerçekleştirerek sizlere sunmaktadır. Köpeğinizin kendini daha iyi ve önemli hissetmesini sağlamak adına köpeklerine özel kuaför imkânları da sunulmaktadır. Köpekleriniz için gerekli olan hijyen büyük bir titizlikle sağlanarak kimyasal maddelerden uzak temiz bir mekânda yaşamalarını ve gerekli veteriner hizmetinden faydalanabilmeleri güvenli konfor içinde sağlanılmaktadır.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Mutlu Köpek Oteli