İstanbul Gaziosmanpaşa Köpek Pansiyonu

Köpekler sahiplerine çok düşkün ve sadık yaratıklardır. Bu nedenle sahiplerinden bir an bile ayrı kalmak onları inanılmaz derecede üzer ve onların hastalanmalarına neden olur. Bu durum köpek sahipleri içinde söz konusudur. Köpekler ile sahipleri arasında ki oluşan bağ nedeni ile hem köpek hem de sahipleri asla birbirlerinden ayrı kalmak istemezler. Ancak zaman zaman köpek sahiplerinin işlerinin olması nedeniyle ya da tatil gereği şehir dışına çıkmaları gerekebilir. Böyle zamanlarda köpek sahipleri her ne kadar köpeklerinden ayrı kalmak istemese de konaklama yapacağı otellerin köpeğini kabul edip etmeyeceğini bilmediğinden dolayı onları güvenli bir şekilde emanet edebilecek bir yer arayışı içerisine girerler.

Ancak kendi yokluklarında sevimli dostlarına kendisi gibi bakılıp bakılamayacağından emin olamadıkları için çoğu zaman bir yer bulma konusunda çok sıkıntı çekerler. İnternet üzerinden yaptıkları araştırmalar sonucunda köpeklerini emanet edebilecekleri en ideal yerin İstanbul Gaziosmanpaşa köpek pansiyonu olduğuna karar verirler. Kendileri şehir dışından dönene kadar köpeklerini bir müddet burada konaklaması için teslim ederler.

İstanbul Gaziosmanpaşa Köpek Pansiyonu Hangi Köpekleri Kabul Eder?

İstanbul Gaziosmanpaşa köpek pansiyonu cins ve yaş ayrımı olmadan tüm köpekleri pansiyona kabul ediyor. Ancak tek şart köpeklerin aşılarının tam olmasıdır. Köpeğin aşılarının tam olması pansiyonda görevli personel ve diğer köpeklerin sağlıkları açısından önem arz eder. Bu nedenle pansiyon aşıları tam olmayan köpeği buraya kabul edemez. Kayıt işlemleri esnasında köpeğin aşılarının tam olduğunu gösteren belge ve köpek karnesi mutlaka ibraz edilmelidir. Ayrıca köpekler pansiyona getirildikleri zaman herhangi bir sağlık sorunları ya da bulaşıcı hastalıklarının olup olmadığı pansiyon veterineri tarafından detaylı bir şekilde incelenir. Herhangi bir bulaşıcı rahatsızlığı olan köpek pansiyona kabul edilmeyebilir.

İstanbul Gaziosmanpaşa Köpek Pansiyonu Nasıl Hizmet Veriyor?

Istanbul Gaziosmanpaşa Köpek Pansiyonu

Gaziosmanpaşa köpek pansiyonu tam olarak köpeklerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet veriyor. Her ne kadar köpekler konuşamayan varlıklar olsalar da burada görev alan personellerin uzman ve profesyonel kişiler olması sebebiyle köpeklerin ihtiyaçları kolay bir şekilde tespit edilebilir. Ayrıca köpeklerin hislerinin çok kuvvetli olmasına bağlı olarak, bu hayvanlar yapılan tüm hareketleri çok iyi bir şekilde okur ve buna göre davranış sergilerler. Pansiyonda bulunan görevlilerin işlerinde uzman ve profesyonel kişiler olmasının yanında ayrıca hayvan sever kişiler olması da yaptıkları işin kusursuz olmasına katkı sağlıyor. Bundan dolayı köpek bakıcıları ve köpekler arasında ki ilişki kusursuz oluyor.

Köpekler bu pansiyona getirildikleri andan itibaren özel bakıcıları tarafından asla ilgisiz bırakılmıyor. Bu nedenle pansiyonda bulundukları zaman içerisinde asla canları sıkılmıyor. Köpekler bu pansiyonda diğer köpeklerle oyunlar oynar ve keyifli dakikalar geçirir. Oyun oynadıkları esnada diğer köpeklerle kavga etmemeleri adına her daim bir gözetmen onlara eşlik eder. Ayrıca pansiyonda köpeklerin vücutlarında bulunan enerjilerini atmaları için sabah ve akşam olmak üzer iki defa egzersiz saatleri düzenlenmiştir.

Köpekler bu saatlerde kendilerini güvende hissetmeleri adına her zaman bir gözetmen ile birlikte olurlar. Aynı zamanda köpeklerin güvenliğini sağlamak amacıyla pansiyon yedi yirmi dört saat güvenlik kamerası ile izlenir. Pansiyonda köpeklerin tüm ihtiyaçları itina ile yerine getirilir. Bu pansiyonda köpeklerin ideal kilolarını kaybetmemeleri için beslenme saatleri düzenlemiştir. Tüm köpekler bu beslenme saatinde yemeklerini yer ve yemekten sonra kendileri için özel olarak hazırlanmış olan ve günün tüm yorgunluğunu atmaları için dinlenme alanlarına götürülürler. Köpeklerin istemesi durumunda köpek burada istediği kadar uyuyabilir ve miskinlik yapabilir. Pansiyonda görevli personel köpeklerin eğitim ihtiyaçlarını da karşılıyor. Verilen bu eğitimler sayesinde köpek evine döndüğünde daha mutlu ve huzurlu oluyor ve sahibinin vermiş olduğu tüm itaatleri eksiksiz olarak yerine getiriyor.

 

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.
okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

İstanbul Gaziosmanpaşa Köpek Pansiyonu